pondělí 22. září 2014

Dnešní generace

Zeptal se někdo někdy dnešní generace, proč tak moc fetuje, střídá partnery nebo se prostě tráví volný čas v barech ? 
Já vám řeknu proč. 
Protože neustále něco hledáme. 
Protože neustále toužíme zaplnit tu prázdnou díru, která nám zůstala po vzpomínkách na neúplnou rodinu. 

Tak moc kolem sebe šíříme hukot, že nikdo neposlouchá, že vlastně voláme o pomoc. Všude je nám do hlavy nucený model, že nemáme "obětovat" svůj život pro založení rodiny, ale máme jít do hrobu zhuntovaný a hlavně s myšlenkou, že žijeme jen jednou,( takže proč neošukat všechny okolo, že jo).
Máme obrovský strach, že budeme žít v prázdnotě, že se hezky oblékneme, abys jme pak tu prázdnotu mohli posílat druhým lidem. 
Zasraný kolovrátek stále dokola....lalalalala... Hnus. 

A v tomhle rychlým životě, kdy vidíme lidi, kteří by mohli být naši tátové a matky sedět na baru nespokojený a z naší naivity vzhlížíme k jejich prošlému rebelství, jak nás poučují o tom, že neustále hledat znamená žít , tak zapomínáme vidět ty skutečný krásy života. 

Jednou si člověk prostě musí vybrat a vsadit na jednu kartu a zavřít za sebou dveře. 
Udělat tlustou čáru nad minulostí a jet přímo do budoucnosti. 

Jednou je prostě potřeba si vybrat holku, nasadit jí prsten a vychovat krásnou rodinu. Jednou je potřeba jít tou těžší cestou a milovat sám sebe i toho druhého jako staršího, ošklivějšího i tlustšího. Jednou je potřeba pochopit, že srdce vidí jinak než oči. Jednou je potřeba pochopit, že nejde jenom o Nás. 

Protože pak možná pochopíme, jak skvělý náš charakter dokáže být, když dokážeme si užívat štěstí bez všech náhražek a náladových vylepšovadel. 
Pak možná pochopíme, jak skvělým člověkem můžeme být, když dokážeme být tím mužem snů pro tu ženu, která se vedle vás nebojí zestárnou. 
Pak možná pochopíme, že odtáhnout si z baru tu nekrásnější holku nikdy nebude to samý, jako skvěle vychovat syna a vidět ho maturovat. 
Pak možná zažijeme to nedělní ráno, kdy za váma doběhne dcerka do postele a probudí vás, protože si chce hrát na schovávanou. 
Pak možná pochopíme, že přestat hledat znamená věřit sám sobě a nepochybovat o lidech okolo. 
Pak možná pochopíme, že je čas přestat se bát sám sebe.....protože jenom tak... najdeme to co skutečně všichni hledáme. ŠTĚSTÍ."




www.novydisplay.cz, www.novydisplej.cz, www.levnydisplej.cz, www.rozbitytelefon.cz, www.iphoneostrava.com, www.iphoneostrava.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat